2016-07-17 08:22:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Semmi sem tudja otthon tartani

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma alaposan ki tudja aludni magát. Olyan jólesik egyszer semmit sem csinálni! Délután találkozzon a barátaival. Most inkább fáradtnak érezheti magát, így nem kell bánnia, ha nem sok minden történik ezen a napon. Lustálkodjon kedvére!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Pompásnak ígérkezik a hét utolsó napja. A szerencse az Ön oldalán áll. Milyen szép dolog ez! Töltse el úgy a napot, hogy a legtöbb öröme legyen benne. Délután menjen sétálni. A múlt hét összes stresszét leépítheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nappal igazán elégedett lehet, hiszen azt teheti, amit csak akar, és senki sem hajszolja. Délután is lesz kedve a kertben tevékenykedni, csinosítani a lakását. Az este a legkedvesebb emberek társaságában töltheti az idejét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap még a Rák jegyében áll, és sikeresen zárhatja segítségével ezt a hetet. Ma csak azzal törődjön, ami tényleg fontos, és Ön is szereti. Ha azt hiszi, tud ma pihenni, akkor téved. Csak az aktív pihenésben találja meg a nyugalmát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Senki és semmi sem tudja ma Önt otthon tartani. Mozgásra, és társaságra van szüksége. A Hold a Mérleg jegyében áll, szuper napot ígér Önnek. Már reggel szorgalmasan tervezget. Délután menjen be a városba sétálni a barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vasárnap is ragyogóan érzi magát. Vidám lesz, és úgy alakíthatja ezt a napot, ahogyan a legjobban szórakoztatja Önt. Először is alaposan aludja ki magát. Utána belevághat bármibe. Menjen ki a szabadba, mozogjon sokat. Ez jót tesz Önnek. Este készüljön egy meglepő látogatásra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Végre fellélegezhet. A Hold a Mérleg jegyében áll, Ön pedig újra egyensúlyba kerülhet. Minden bosszúságot felejtsen el. Ma is vonzani fogja a természet. Ott boldognak érezheti magát, és intenzíven érezheti szépséget, ami körülveszi.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szuper esélyei vannak ennek a vasárnapnak, hogy az egyik legszerencsésebb napja legyen az Ön életében. Egy régóta dédelgetett vágy valóra válhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most szabadon teheti, amit csak akar. Ma Ön határozza meg, hogy mi legyen. Alaposan kipihenheti magát, és lazán töltheti a délelőttöt. Ez olyan kellemes! Délután jót fog tenni a szabad természet, a friss levegő. Legyen ideje egy találkozóra a barátaival.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap a szerencse csillagok hatása alatt ál. Lendületesen elvégezheti az otthoni tennivalóit, utána pedig marad elég ideje egy hosszú sétára kint a természetben. Unatkozni nem marad ideje, mindig történik valami.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma kialhatja magát, hogy azután örömmel töltse el a délutánt különböző programokkal. Semmi sem tudja majd otthon tartani.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lazán kezdheti a napot, nem szalad el semmi Ön elől. Lelkesedéssel intézhet olyan dolgokat, amiket már régóta csak halogatott. Este nyugodtan hátradőlhet, és visszapillanthat egy sikeres hétre, valamint felkészülhet a következőre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: